L’avançament de l’inici de l’OK Lliga trastoca els plans del Patín Alcodiam

La competició arrancarà el 17 de setembre, dues setmanes abans del que s'esperava

La Federació Espanyola de Patinatge continua sent una caixa de sorpreses. No és la primera vegada que anuncia als clubs una cosa i als pocs dies es desdiu i acaba fent una altra molt diferent. És el que ha ocorregut ara amb l’inici de lliga. Des de l’estament federatiu s’havia posat la data del 2 d’octubre per a l’arrancada del nou curs.

No obstant això, no succeirà així i ja ha informat els clubs que s’avança un parell de setmanes i serà el 17 de setembre. La raó és l’Europeu de Portugal, del 14 al 19 de novembre, en plena expansió de les competicions en tot el continent.
Un avançament que per als clubs suposa un important trastorn per inesperat, sobretot per als més xicotets de l’OK Lliga, que veuen trastocada per complet la seua planificació de pretemporada, amb vacances i compromisos pel mig.

El Valdagno, en el Ciutat d’ Alcoi
Al Patín Alcodiam l’afectarà sobretot per coincidir amb la celebració del Trofeu Ciutat d’Alcoi, que tradicionalment programa per al final de la pretemporada i com a acte de presentació de la plantilla a l’afició.
La disputa d’aquest últim amistós de pretemporada coincideix amb l’inici de la nova temporada, amb l’agreujant per a l’entitat que presideix Andrés Hernández que havia tancat un partit de prestigi amb el Valdagno de Diego Mir i el seu fill Manu Mir, un dels grans clubs de la lliga italiana.

Passatges ja abonats
La nova situació creada obligarà al Patín Alcodiam a haver de buscar una data alternativa o en el pitjor dels casos, amb els passatges del club italià ja abonats.
De la resta del calendari d’amistosos ja tancat, es manté intacta la participació dels de Lorenzo Pastor en la Lliga Catalana, que enguany compleix la seua 17a edició.
El Patín Alcodiam ha tornat a ser convidat en el seu retorn a l’OK Lliga i ha sigut inclòs en la fase de grups amb dos històrics, el Reus i el Voltregà, amb els quals jugarà el dissabte 27 i el diumenge 28 d’agost.
Els dos primers es classifiquen per a quarts i el tercer queda eliminat. També hi haurà modificació de dates en el Torneig d’Alcobendas, al qual també ha sigut convidat el Patín Alcodiam i integrarà cartell al costat dels amfitrions i el Liceu.

Send this to a friend