L’ecoparc mòbil arribarà a tots els barris

D'aquesta manera, aquesta instal·lació estarà també en Batoi, en el Viaducte i en la Zona Nord

L'ecoparc mòbil arribarà a tots els barris
L’ecoparc mòbil en el barri de Batoi.

La incorporació de l’ecoparc mòbil del Consorcio Terra –del qual forma part Alcoi– ha propiciat que tots els barris de la localitat compten amb aquest servei.

Segons s’explica des de l’Ajuntament, l’ecoparc mòbil s’instal·larà en Batoi els dilluns, de 8 a 14 hores, al carrer Monduber; en el Viaducte estarà els dimecres, en el recinte firal, en el mateix horari; i finalment, els dissabtes, també de 8 a 14 hores, en la plaça Al-Azraq, en la Zona Nord.

Respecte a la resta de barris, en els quals ja es disposava del servei, es continua igual, és a dir, que en el Centre d’Alcoi (en l’Avinguda del País Valencià, 14-16) està del primer dilluns fins al primer diumenge del mes. Del segon dilluns al segon diumenge del mes, continuarà traslladant-se al barri de l’Eixample (al parc de la Font de L’Horta); del tercer dilluns fins al tercer diumenge visitarà el barri de Santa Rosa (parc del Romeral) i del quart dilluns fins al diumenge se situarà en el barri de la Zona Nord (en aquest cas, al Carrer València, 10, al costat del supermercat Lidl).

El tipus de residus que es poden depositar són els electrodomèstics xicotets, el suro blanc, oli domèstic, tèxtil, aerosols, pintures- dissolvents, càpsules de café, piles, tòners, bombetes i tubs fluorescents, CD/DVD i cartutxos de tinta.

L’edil Jordi Silvestre apunta que “volem aproximar a la ciutadania aquestes instal·lacions portàtils i que siguen un element dinamitzador en la correcta gestió dels residus, proporcionant a la ciutadania una infraestructura més per a poder gestionar els residus i així facilitar la seua separació”.

Send this to a friend