L’edició més especial dels Premis El Nostre Esport

Repàs als deu últims anys de l'esport local

L'edició més especial dels Premis El Nostre Esport
La Gala tornarà a desenvolupar-se als Cinemes Axion del Centre Comercial. | ARXIU

El Nostre Ciutat està de celebració. Durant 2023 es commemoren deu anys des que al maig de 2013 isquera al carrer la primera edició d’aquest periòdic. És per això que s’estan preparant una sèrie d’activitats per a commemorar aquesta efemèride.

La primera parada d’aqueixos actes serà precisament els Premis El Nostre Esport que se celebren aquesta setmana, en concret el dijous 8, des de fa uns anys coincidint amb la setmana gran de l’esport alcoià, culminada amb la celebració de l’Esport en 3D els dies 9, 10 i 11.

La Gala 2023 presenta algunes alteracions del guió tradicional, concentrades en la segona part del lliurament, ja que en la primera es manté el reconeixement als millors de la temporada a través del lliurament dels trofeus de màxim golejador i ‘encestador’ tant dels equips més representatius de la ciutat com de les lligues locals.

Els Premis El Nostre Esport aparquen per aquesta edició el reconeixement a les trajectòries de l’últim any, per a rebobinar en el temps i tirar la vista arrere per a posar el seu focus en els esments d’honor de la dècada amb els fets més significatius que han marcat el nostre esport.

L'edició més especial dels Premis El Nostre Esport
L’acte, d’altra banda, continua tenint un dels seus pilars als Cinemes Axion del Centre Comercial Alzamora, la qual cosa permetrà poder gaudir de la projecció d’alguns vídeos dels protagonistes del lliurament.

Es manté les huit com a hora d’inici, sent un acte obert al públic en general i aquell que vulga seguir el seu desenvolupament des de casa, per segon any podrà fer-ho a través de la retransmissió en directe de TvA.

DEU TROFEUS PER ALS MILLORS DEL CURS
La Gala manté l’essència amb la qual va ser creada, el distingir als millors de la temporada a través dels màxims golejadors i ‘encestadores’. Aqueixa part del lliurament serà la que tornarà a obrir l’acte, amb un total de deu trofeus. Per l’Alcoyano seran reconeguts Raúl Alcaina, com a màxim golejador, i Moyita, millor jugador de la temporada. A tots dos se’ls entregarà un trofeu patrocinat per Joieria i Rellotgeria Luque. Un clàssic d’aquests premis tornarà a eixir a recollir el seu trofeu. Es tracta de Ferran Formatjé com a màxim golejador de l’Alcodiam. Pel Serelles FS, els premiats en aquesta edició seran Mauro Verdú i Ainara Llorca, com a màxims golejadors de l’equip masculí i femení. S’estrena Nacho Prados (Imperial), com “killer” de la centenària lliga de futbol local, mentre que Llorenç Carbonell (Adsalsa) rebrà el trofeu com a màxim golejador de la Lliga Comarcal de futbol sala. En bàsquet, Ariadna García i Quique Pérez han sigut els màxims ‘encestadores’ de la temporada en el NB Alcoi, i Joan Hernández (Font Roja), millor anotador de la lliga local de bàsquet.

L'edició més especial dels Premis El Nostre Esport
Benja Francés, en el centre de la imatge.

EL BEN GYM FARÀ UNA DEMOSTRACIÓ DE DEFENSA PERSONAL
Les entitats esportives estaran representades a través de l’exhibició, en aquest cas del CD Ben Gym, amb el seu Sensei Benja Francés al capdavant, seleccionador espanyol *IFK i amb una prestigiosa trajectòria com a competidor en karate kyokushinkai. En la primera part de l’exhibició participaran tres components del club que realitzaran diverses tècniques, després prendran el protagonisme els alumnes de l’Escola i serà al final de l’exhibició quan intervinga Benja Francés, que realitzarà una demostració de combat simulat.

L'edició més especial dels Premis El Nostre Esport
El Mag Hugo s’estrenarà en la Gala dels Premis El Nostre Esport.

EL TRUC FINAL DEL MAG HUGO
La nit promet emocions fortes, algunes inesperades que poden deixar amb la boca oberta al convidat més incrèdul, ja que amb el Mag Hugo i la seua màgia pot passar qualsevol cosa, fins al punt que algú aparega o acabe desapareixent. Mai se sap amb Hugo Aracil i el seu espectacle teatralitzat.

Per una hora, deixarà a un costat el Festival Alcoi Màgic, del qual és el seu director, per a delectar als presents en la Gala dels Premis El Nostre Esport, fusionant esport amb màgia. La seua actuació serà una mescla de tocs d’humor amb trucs de màgia, en el qual la participació del públic serà fonamental –”la gent decidirà el que passarà”, ha explicat– i en la qual deixarà per al final, per a posar colofó a la seua actuació, un truc final. “Hi haurà sorpresa per a acabar. Serà inesperat, una cosa impossible”, admet.

L'edició més especial dels Premis El Nostre Esport
Aitor Márquez.

AITOR MÁRQUEZ, UNA VEU AMB MOLT DE FUTUR
Una de les veus revelació del moment, Aitor Márquez, serà l’encarregat de conduir la Gala amb aqueix aire fresc i tan particular d’aquest jugador del NB Alcoi, amb el que es manté la tradició que un esportista local present l’acte, que s’ha destapat aquesta última temporada fent les retransmissions de l’Alcoyano en el Collao per a Pàgina 66. També va ser el speaker del Trofeu Filaes, va fer la presentació dels equips del NB Alcoi i, més recentment, del certamen AlcoiSona.

Send this to a friend