“L’eliminatòria enfront del Braga està oberta”

Gonzalo Pérez també parla de la important visita aquesta nit a Girona

“L'eliminatòria enfront del Braga està oberta”
Gonzalo Pérez es lamenta d’una acció enfront del Braga. QUIQUE REIG

La competició no ofereix treva al Patí Alcodiam. Va acabar el dissabte l’eliminatòria d’anada de huitens de final enfront del Braga (2-3)sense tot just temps per a laments, per a l’endemà començar a pensar en el partit del dimecres a casa contra el Voltregà (5-1), golejada que tampoc els de Lorenzo Pastor van poder assaborir tot el que els haguera agradat, ja que aquesta nit (20 hores) tocar jugar a Girona, un altre duel amb molt en joc per als blaugranes.
“És una cosa que ja sabíem. El que es jugara el Mundial a la meitat de temporada ha fet que hàgem de disputar moltes vegades dos partits per setmana”, explica Gonzalo Pérez, que malgrat la proximitat en el temps, no li toca una altra que passar pàgina respecte als duels contra el Braga i Voltregà dels últims dies.
“No queda una altra que mirar cap avant. Aquesta nit tenim un partit molt important a Girona que ens pot donar una idea pel que barallarem d’ací a final de temporada. Si aconseguim guanyar donarem un colp damunt de la taula. Derrotar al Voltregà va ser molt important per a nosaltres i més per 5-1, ja que distanciem a un rival i damunt amb el “goal-average” a favor, que és com tindre un punt més sobre ells”, explica el 7 blaugrana.
La victòria del dimecres permet a l’Alcodiam distanciar-se en sis punts del Voltregà i que Lleida i Caldes queden ara a tres. “Està sent una lliga molt parella. Guanyar fora és complicat i molts partits s’estan decidint per detalls. A casa estem bé, encara que és cert que hem tingut partits en els quals no hem sigut nosaltres”, admet.

Send this to a friend