L’empresària alcoiana Coral Erum, candidata al Top 100 Dones Líders a Espanya

L’empresaria Coral Erum

L’alcoiana Coral Erum, CEO per a Àsia i Amèrica, i Consellera Delegada de Erum Group, ha sigut nominada al Top 100 Dones Líders a Espanya, una organització que visibilitza el talent femení per a construir una societat basada en la igualtat. Amb més d’una dècada en llocs d’alta direcció, Coral Erum Gregorio forma part de la quarta generació d’empresaris que dirigeixen Erum, empresa especialitzada líder en la injecció sostenible de plàstics per a accessoris retail a nivell global, i que compta entre els seus clients a les principals signatures mundials de moda. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, en l’especialitat Industrial, l’alcoiana és màster en Alta Direcció i Govern Familiar, amb postgraus en innovació de tècniques especials d’injecció i noves tecnologies. Compromesa amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, Coral Erum competeix en la categoria d’Empresàries gràcies a l’impuls del seu model d’economia circular col·laborativa en els més de 90 països en els quals el grup Erum opera, la qual cosa permet recuperar els materials per al seu reciclatge, fabricació i redistribució, reduint l’impacte ambiental i les emissions contaminants gràcies a l’aprofitament dels recursos.

Referent en economia circular i compromesa amb els ODS de l’ONU, per a Coral Erum, la gestió empresarial ha d’estar alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible, el respecte mediambiental i la circularitat com a base d’una economia responsable. Amb una experiència adquirida en projectes realitzats en desenes de països, actualment dirigeix les operacions del Grup *Erum en zones d’Àsia i Amèrica, on resulta molt important ajudar a l’apoderament de la dona i impulsar el seu desenvolupament personal i professional. Aquest treball li ha portat a ser reconeguda amb el Segell d’Igualtat de l’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives d’Alacant per promoure el repartiment just d’oportunitats entre treballadors i treballadores en els 20 països en els quals el grup és present amb seus i fàbriques.

La seua gestió empresarial també ha rebut diferents reconeixements de prestigi, com el Premi Europeu a la dona emprenedora en 2019, el Premi a la Internacionalització *EY 2018, o el Premi a la Trajectòria Empresarial per la Cambra de Comerç 2022. També forma part d’associacions com *WAS (*Women *Action *Sustainability) i ocupa diferents càrrecs i responsabilitats en Associacions del sector, potenciant la imatge d’Alcoi, de la indústria alacantina, i la innovació de la Comunitat Valenciana dins i fora d’Espanya. Obert el termini de votació per a la candidatura Comptem amb el teu suport!

Per a donar suport a la candidatura de Coral *Erum en el *Top 100 de Dones Líders a Espanya es pot entrar en el següent enllaç i deixar el vot. El termini finalitza el 31 de desembre.

Send this to a friend