L’Enrile PAS Alcoi militarà la temporada que ve en Primera Nacional

L’Enrile PAS Alcoi s’ha convertit en equip de Primera Nacional en caure al Pavelló Olímpic de Vic per un resultat de 6 a 1 que diu ben a les clares quin equip ha sigut el dominador del partit. Els vigatans han foradat per primera volta la porteria de Luis Aceituno en el minut 3 i no han sigut capaços de reaccionar. En el 16, 20 i 25, els de Ferran Pujalte han fet més gran l’escletxa al marcador i s’ha arribat al descans amb 4-0. Tot i una millora en el joc en la segona part, els d’Alcoi no han sigut capaços d’evitar encaixar dos gols més. A falta de dos minuts per acabar, David Aguilar ha fet el de l’honor.

L’esglai l’ha protagonitzat Marc Figa, que a les acaballes del partit ha patit un fort esquinç de turmell que de segur l’apartarà de les pistes al menys durant aquesta setmana.

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, David Aguilar, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. També han jugat: Kilian Aguilar, Juan José López, Deri Mataix, Quico Rico i Jordi Sempere.