‘L’Era d’Aquari’, viatge amb destinació al nostre interior

No és la primera vegada que fa una novel·la gràfica, i és que, Peidro ja va provar amb aquest format de còmic en el llibre que va publicar en 2016: ‘Esperaré sempre el teu retorn’. Segons ens ha comptat ell mateix, ja va passar amb aquest treball: “gent que no llegia novel·la gràfica s’ha animat gràcies a la temàtica”.

Com és lògic, en aquesta mena de treballs predomina principalment el dibuix i Jordi Peidro, com a il·lustrador, ha assenyalat que els dibuixos de ‘L’era d’Aquari’ són un homenatge als quals es realitzen en els prestigiosos estudis UPA (United Productions of America).

Aquests dibuixos conten una història, concretament la d’un jove que emprén un viatge en el Transsiberià, i que a poc a poc anirà fent reflexions profundes sobre la vida, i és que l’autor confessa que aquest llibre el recomanaria perquè “té molta veritat en tot el que compte, i a més ho fa d’una forma divertida”. Encara que aquest nou llibre es pot gaudir amb qualsevol edat, és cert que el públic més adult entendrà millor els pensaments del protagonista d’aquesta història.

Encara està pendent la presentació del llibre, que hauria d’haver-se celebrat el dia 2 d’abril en l’IVAM CADA Alcoi, però a causa de la Covid-19 no s’ha pogut celebrar, així i tot, el llibre ja està a la venda en les llibreries en edició en castellà i en valencià. A més segons ens ha avançat l’escriptor, ja s’està plantejant una nova data: “en principi a Alcoi es farà la presentació al setembre, per a les altres presentacions que s’han de fer com en el Saló del Còmic o a València, per l’editorial, encara no se sap quan es farà”.

Així que Jordi Peidro anima a tots al fet que gaudisquen d’aquest llibre, a provar la novel·la gràfica, però sobretot, a fer un viatge cap al nostre interior.

Send this to a friend