Les Arts inaugura la temporada amb un concert al Calderón

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de Juanjo Mena, interpreta les simfonies número 4 i 7 de Beethoven

Les Arts inaugura la temporada amb un concert al Calderón
Orquestra de la Comunitat Valenciana.

El Palau de les Arts inaugura la Temporada 2021-2022 amb un concert  l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) a Alcoi sota la direcció de Juanjo Mena.

D’aquesta manera, la formació titular de les Arts oferirà un monogràfic de Beethoven al Teatre Calderón d’Alcoi, capital cultural valenciana, el 4 de setembre, respectivament.

El director artístic, Jesús Iglesias Noriega, ha subratllat la importància d’inaugurar temporada fora de València per a un projecte de vocació autonòmica com les Arts i que aposta per desenvolupar una programació vertebradora i per a tota la ciutadania, més enllà dels voltants de l’edifici dissenyat per Calatrava.

Juanjo Mena, un dels directors espanyols més reconeguts del circuit internacional i acreditat expert en l’obra de Beethoven proposa per a la inauguració de ‘Les Arts és Simfònic’ dues peces imprescindibles del seu catàleg, les simfonies número 4, concebuda per a una orquestra d’un virtuosisme implacable, i la número 7, una catedral simfònica d’exuberant sonoritat.

El programa ha sigut exclusivament concebut per a aquest concert -y el que se celebrarà en el auditori de Teulada-Moraira- dins de l’aposta per incrementar la presència de les Arts a Alacant, com a complement a accions d’àmbit autonòmic desenvolupades amb Cultura de la Generalitat, com la gira ‘Les Arts amb Tu’ o el tour de ‘Les Arts Volant’ més enllà de la província de València.

 

Send this to a friend