Les Cambres de la Comunitat Valenciana sol·liciten mesures per a millorar la situació econòmica

“Necessitem fer costat a aquestes empreses amb polítiques fiscals i ajudes per a la innovació i la internacionalització”, ha admés Pablo de Gràcia

Les Cambres de la Comunitat Valenciana sol·liciten mesures per a millorar la situació econòmica
Reunion de treball entre les Cambres i Ximo Puig

El president de Cambra d’Alcoi, Pablo de Gràcia, ha mantingut una trobada virtual al costat de la resta de presidents de les Cambres de la Comunitat Valenciana i el president Ximo Puig per a sol·licitar mesures que milloren la situació econòmica de sectors productius i de les famílies. “Necessitem fer costat a aquestes empreses amb polítiques fiscals i ajudes per a la innovació i la internacionalització”, ha admés de Gràcia.

Segons el president del Consell de Cambres, José Vicente Morata, “sense deixar d’atendre l’urgent, no podem deixar de costat objectius econòmics a mitjà i llarg termini. Hem de continuar treballant en aquelles actuacions estratègiques que ens permetran recuperar-nos abans. El sector exportador valencià és el que menys ha patit els efectes econòmics de la crisi i per això necessari secundar-lo amb polítiques fiscals, d’ocupació i inversió”.

Send this to a friend