Les escoles de música obrin el període de matriculació per a aquest curs

Aquests estudis inclouen tant formació instrumental com de cant

Les escoles de música obrin el període de matriculació per a aquest curs
Concert de fi de curs de Crescendo Escola de Música del passat mes de juny. | FACEBOOK CRESCENDO ESCOLA DE MÚSICA

La formació musical i també de cant continua sent la triada per nombrosos xiquets i joves, la qual és oferida a la nostra ciutat per diverses escoles de música, que actualment tenen el termini de matriculació obert per als diferents ensenyaments que ofereixen de cara a aquest curs 2021-2022.

D’una banda, la Escola Unió Musical disposa de formació de trompa, bombardí, tuba o trompeta, entre altres instruments. Fa a penes uns dies van realitzar una jornada de portes obertes per a donar-se a conéixer, i aquelles persones interessades a inscriure’s el poden fer fins el pròxim dia 15 de setembre. Es pot sol·licitar informació i realitzar la matrícula a través del correu electrònic: info@uniomusical.com. L’horari és de dilluns a dijous, de 17’30 a 20’30 hores.

Per un altre, des de hui, fins al dia 30 d’aquest mateix mes, la Societat Musical Nova tindrà el període de matriculació obert, de dilluns a dijous, entre les 18’30 i les 21 hores. Aquesta escola ofereix el ‘Mètode fasolet’, per a xiquets a partir de 4 anys, a partir dels 8 disposen de llenguatge musical; també tenen formacions en nombrosos instruments, com el fagot, el violí o piano, a més de comptar amb una banda jove.

La matriculació en la Escola de Música Amando Blanquer estarà oberta durant aquest mes de setembre, tots els dilluns, dimarts i dimecres, de 17 a 20 hores. Aquesta escola ofereix ensenyaments de conjunt coral, conjunt instrumental, iniciació a la música –a partir de 4 anys–, ensenyaments professionals –preparació de proves per al Conservatori–, a més d’instruments concrets com la flauta, el tabal, la dolçaina o la bateria.

Finalment, Crescendo Escola de Música, també té obert el període de matriculació per al curs 2021-2022. Aquesta escola detalla que un dels seus objectius és que els “alumnes gaudisquen aprenent música”. Així mateix, ofereix ensenyaments clàssics i moderns, totes dues a partir de 6 anys, i disposen de noves metodologies, piano i corda per a xiquets a partir de 3 anys.

Send this to a friend