Les escoles de música ofereixen una àmplia formació

Oberta la matriculació d'aquests centres, que ofereixen nombroses opcions

Les escoles de música ofereixen
Alumnes aprenent a tocar en una escola de música.

Alcoi compta amb diverses escoles de música, que suposen una opció més en matèria formativa, per a tots aquells amants de la música que vulguen aprendre-la des de dins.

L’Escola Unió Musical torna a rebre un curs més a nous alumnes, tenint el període de matriculació obert fins al 15 de setembre. La setmana passada va dur a terme una jornada de portes obertes, per a poder conéixer aquesta escola molt millor, especialment, tot el que ofereix.

En aquest cas, l’Escola Unió Musical se centra en la trompa, trompeta, tuba, trombó, entre altres instruments. Es tracta d’una escola reconeguda per la Generalitat Valenciana, i es pot sol·licitar més informació i també fer la matrícula a través del correu electrònic info@uniomusical.com i en la seu de la pròpia Escola, de dilluns a dijous, de 17’30 a 20’30 hores.

D’altra banda, Crescendo Escola de Música es troba en el segon període de matriculació en aquest mes de setembre. Per a aquest curs es compta amb les novetats de Big band i Taller Dj. Aquest centre també ofereix formació d’instruments de banda, modern, guitarra i pua, de corda, piano, batucada i iniciació.

Aquells interessats a matricular-se, poden fer-ho o bé a través del correu electrònic info@escolacrescendo.es o també parlant amb els coordinadors de cada departament de Crescendo Escola de Música.

Tant en les xarxes socials de cada escola de música com en les seues pàgines web es pot trobar més informació sobre la seua oferta i la matriculació.

Send this to a friend