Les nostres comarques es mantenen en risc mitjà amb una incidència de 62,75

És aquests últims dies només s'han de sumar 18 nous Covid en el departament de Salut d'Alcoi

Les llistes d'espera quirúrgiques es redueixen en la Comunitat Valenciana
L’Hospital d’Alcoi és el de referència del departament de Salut. | ARXIU

Sanitat continua informant de la baixada dels casos Covid a la nostra comarca. En l’actualització de hui anuncien que aquest departament es manté en risc mitjà amb una incidència de 62,75 casos per cada 100.000 habitants. Recordar que fins que aquesta dada no baixe del 50, no es passarà a risc baix.

Per tant, la situació en aquest departament és de 86 actius, és a dir, 20 menys que fa tres dies. D’altra banda, els nous casos Covid augmenten, però molt lentament a comparació de fa dos mesos. És aquests últims dies només s’han de sumar 18 nous Covid, per la qual cosa des que va començar la pandèmia, aquest departament acumula un total de 13.312 casos.

Així mateix, la dada de morts també continua augmentant. Lamentablement, s’han registrat 3 més, un a Alcoi (231), un altre a Castalla (22) i un altre a Ibi (52). En total, la xifra de morts per Covid és de 404 des de l’inici de la pandèmia.

A Alcoi, hi ha 8 actius menys (incidència de 54,24), amb 32 actius actualment, mentre que hi ha 7 positius més, per la qual cosa en total hi ha 5.862 casos Covid des que va començar la pandèmia. Amb l’actualització de hui, que reflecteixen les dades del 3 de març, l’únic municipi que ha sumat dos actius ha sigut Castalla, municipi que té 15 actius actualment.

La bona notícia és que a la llista que els municipis sense casos Covid se sumen dos nous, amb un total de 24 municipis sense Covid, dels 32 que pertanyen a aquest departament de Salut. Aquests són: Agres, Alcosser de Planes, Alcoleja, Alfafara, Almudaina, Balones, Benasau, Beniarrés, Benifallim, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Fageca, Famorca, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, la Vall d’Alcalà, l’Orxa, Millena, Penàguila, Plans, Quatretondeta i Tollos.

Send this to a friend