Les piscines d’Alcoi obrin aquest divendres

S'ha treballat perquè les instal·lacions complisquen amb les mesures anti Covid

Les piscines d'Alcoi obrin aquest divendres
La piscina de Caramanchel és una de les quals obrirà aquest divendres. | ARXIU

Tres dies abans de l’inici oficial de l’estiu –dilluns que ve 21 de juny–, obrin les seues portes les piscines municipals d’Alcoi com a arrancada a la temporada estival, la qual, de nou, tornarà a estar marcada per la Covid-19 i les mesures sanitàries que s’apliquen.

Durant les últimes setmanes, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha treballat perquè les piscines complisquen amb les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat necessàries en l’actual context per a tranquil·litat de totes les persones usuàries.

Així, les piscines de Batoi, José Trenzano Alós i Caramanchel, podran començar a rebre usuaris des d’aquest mateix divendres. La seua obertura suposa, a més d’una oferta lúdica i recreativa, la creació de més de 20 ocupacions temporals entre socorristes i conserges.

Des de principis d’aquest mes les persones que desitjaven aconseguir el carnet d’abonament de Temporada 2021 el podien fer, en horari d’atenció al públic en les oficines del Centre d’Esports. Es poden consultar la resta de tarifes en la secció deportes en la web de l’Ajuntament, fent clic en aquest enllaç.

Send this to a friend