Les piscines municipals d’Alcoi obriran el 18 de juny

Ja estan a la venda els abonaments de temporada

Les piscines municipals d'Alcoi
Posada a punt de la piscina José Trenzano Alós. AJUNTAMENT D’ALCOI

Les tres piscines municipals de la ciutat, Batoi, José Trenzano Alós i Caramanchel, obriran les seues portes als usuaris divendres que ve 18 de juny donant inici a una nova temporada estival que, tal com succeïra en l’anterior, es veurà condicionada per les mesures sanitàries reguladores per als espais destinats al bany recreatiu. El diumenge 5 de setembre serà quan es done per finalitzada la temporada.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi, a través de la regidoria d’Esports, es treballa perquè les piscines complisquen amb les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat necessàries en l’actual context per a tranquil·litat de totes les persones usuàries i que un any més totes i tota la ciutadania puga gaudir de l’estiu en les piscines municipals.

Els principis sobre els quals es treballa per a determinar les actuacions a realitzar en les diferents instal·lacions i l’ús que faça de les mateixes són aforament, distància, higiene i desinfecció. En aquests moments cal ressaltar que el màxim aforament permés en les piscines és del 75%, almenys fins al 30 de juny.

L’obertura de les piscines suposa a més d’una oferta lúdica i recreativa per a la ciutat i la creació de més de 20 ocupacions temporals entre socorristes i conserges.

Les persones que desitgen aconseguir el carnet d’abonament de Temporada 2021 el podran fer des del 8 de juny, en horari d’atenció al públic en les oficines del Centre d’*Esports. Es poden consultar la resta de tarifes en la secció d’esports en la web de l’Ajuntament d’Alcoi. https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/noticias/noticia_0030.html. Es mantenen els preus i els abonaments dels últims anys.

Send this to a friend