Les vivències del càncer convertides en històries

Solc ha presentat una nova edició del seu certamen de relats curts

Les vivències del càncer convertides en històries
Nando Moncho, de Fundación Mutua i Mª José Grau, presidenta de Solc.

La Fundación Mutua Levante i Solc –Associació Comarcal d’ajuda en el tractament del càncer– han renovat el seu conveni de col·laboració, pel qual, Solc pot dur a terme la setmana cultural que cada any organitza.

Precisament, dins d’aquesta setmana cultural s’emmarquen dues activitats destacades. D’una banda, el concurs de relats, que enguany ha aconseguit la quarta edició, i pel qual, els participants, converteixen les seues vivències sobre el càncer en històries. ‘La teua història ens dona vida’ és el nom d’aquesta certamen i actualment està obert el termini de presentació de les obres, i s’estendrà fins al 31 de maig d’enguany.

Així mateix, des de Solc s’està treballant en un concurs de fotografia, del qual s’extraurà una exposició que albergaran les instal·lacions de Fundación Mutua Levante.

Nando Moncho, en representació de la Fundación Mutua i María José Grau, presidenta de Solc, van ser els encarregats de presentar totes dues activitats.

Moncho va remarcar que amb aquest conveni, la Fundació segueix avant en el seu objectiu de “revertir part dels beneficis en la societat”, i va avançar que serà la Fundación Mutua Levante la que es farà càrrec d’editar el llibre ‘Tu historia nos da vida’, en el qual apareixeran tots els relats finalistes.

CERTAMEN DE FOTOGRAFIA
Per part seua, Grau va explicar que pròximament es coneixeran tots els detalls del certamen fotogràfic, mentre que les bases del concurs de relats curts ja estan disponibles en la web de Solc, en les quals es detalla el format del relat, l’extensió, així com les categories contemplades –júnior i sènior–.

La presidenta de Solc va assenyalar que poden participar en el concurs aquelles persones sòcies de Solc, familiars o amics, però que “no està tancat a ningú”.

Es preveu que l’exposició fotogràfica coincidisca amb la celebració de la setmana cultural de Solc.

Send this to a friend