L’Escola d’Art incorpora estudis superiors d’animació

El centre va ser l'impulsor del festival Animalcoi

El dia 20 arranquen les classes a l'Escola d’Art
Exteriors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Des de la direcció de l’EASDA (Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi) destaquen l’aposta del centre pels estudis d’animació, tenint en compte que a més són els impulsors del festival Animalcoi, de caràcter internacional. En aquest sentit, cal assenyalar que enguany han incorporat un nou títol a la seua oferta d’estudis superiors, és a dir, de rang universitari.

Es tracta de l’especialitat en Disseny d’Animació, que és novetat de cara al curs 21-22 i se suma a una àmplia oferta que completen els estudis en Disseny de Producte, Disseny de Moda, Disseny d’Interiors, Disseny Gràfic, Disseny d’Il·lustració Aplicada al Producte.

Segons expliquen des de la direcció de l’escola, en l’itinerari d’animació s’usa una metodologia per projectes, on es combina el treball individual amb el grupal i es potencia la iniciativa i l’ajuda mútua, creant sinergies per a obtindre competències professionals en la moderna indústria de l’animació audiovisual. A més, l’alumnat tindrà la possibilitat de completar diversos projectes i mostrar-los a través de festivals, entre ells el propi Animalcoi.

Send this to a friend