L’Escola d’Idiomes acull les proves de certificació

En l'EOI d'Alcoi els idiomes que se certifiquen són anglés, alemany, francés i valencià

L'Escola d’Idiomes acull les proves de certificació
Exteriors de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi.

Des de la setmana passada, fins divendres que ve 16 de juny, l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi acull les proves de certificació oral i escrita de la convocatòria ordinària d’aquest any 2023.

En el cas de l’EOI de la nostra ciutat, els idiomes que se certifiquen són: anglés, alemany, francés i valencià.

Des de l’Escola d’Idiomes d’Alcoi s’indica que “aquestes proves permeten a l’alumnat obtindre un certificat que acredita el seu nivell de competència en l’ús d’aquestes llengües d’acord amb el Marc Europeu de les Llengües”.

Es tracta de “un certificat molt demandat en aquelles persones que opten a convocatòries d’ocupació públiques, especialment en l’ensenyament”.

En aquesta pàgina web: https://portal.edu.gva.es/eoialcoi/es/certificacion/convocatoria-ordinaria/, es troben tots els detalls d’aquestes proves de certificació de l’EOI d’Alcoi, així com l’accés al calendari detallat.

D’altra banda, segons el calendari de la Generalitat, la convocatòria extraordinària d’aquestes proves de certificació està prevista per a setembre, concretament, a partir del dilluns 4, fins al dimecres, dia 13 de setembre. Es contempla la producció de textos, la mediació i comprensió.

Send this to a friend