L’Esides Caramanchel s’estrena enfront del SB Ontinyent de Nacho Cantó

Demà, a les 17 hores en El Clariano

L’Esides torna a la competició.

A l’Esides Caramanchel li espera un os en el seu retorn a la competició. Els de Nacho Dorado visiten demà (17 hores) El Clariano per a enfrontar-se al SB Ontinyent de Nacho Cantó. L’entrenador alcoià, després del seu pas pel Bocairent la passada campanya, es posa al capdavant d’aquest ambiciós projecte liderat per un altre ex blac-i-blau, Pascual Donat.

L’Esides Caramanchel afronta aquesta nova temporada amb les altes del Joshua i els juvenils Juan Moltó i Carlos Seguí, els tres procedents del CFC Ciudad Alcoy, i de Requena, que arriba del Peña Madridista d’Ibi. Vindran a cobrir les baixes d’Omar Vidal i Robert Pérez, que han fitxat pel Raig Iberut, i de Joan Francés, que ha recalat al Muro, també de Preferent.

L’objectiu tornarà a ser la permanència i evitar una de les dues places de descens, si bé la passada temporada també van arrancar amb aqueixes mires i van aconseguir posar-se tercers, amb aspiracions d’ascens, encara que dos resultats negatius abans de l’aturada van fer que l’Esides Caramanchel acabara la competició cinqué.

Send this to a friend