L’exposició d’Antoni Miró a la Llotja es prolonga fins al 26 de juny

Tot i que estava previst que l’exposició que ocupa la Llotja Sant Jordi ‘L’Hospital Sueco-noruec’, del pintor alcoià Antoni Miró, finalitzara coincidint amb els muntatges de la Mostra de Teatre, finalment la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha decidit prolontar la seua obertura fins al proper dia 26 de juny.

La gran acollida de públic ha provocat que des de la regidoria es decidira ampliar les dates d’exposició. Cal destacar que pràcticament un miler de visitants han gaudit de les més de quaranta obres que commemoren el 75 aniversari de l’hospital. Especialment destacada va ser l’acollida del diumenge 19 de maig (Dia Mundial dels Museus), quan 161 persones van acudir a la Llotja per a admirar la mostra.
A més, a partir de dilluns, les obres incorporaran textos de l’historiador Àngel Beneito que complementaran les imatges que composen la mostra, uns textos que, a més, estaran a l’abast del públic en valencià, castellà i anglès.

Cal recordar que es tracta d’una iniciativa on han col•laborat l’Ajuntament d’Alcoi, l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Tal com explica el regidor de Cultura Paco Agulló, “Es tracta d’una de les més importants exposicions que acollit la ciutat en anys, una mostra a més que ha inaugurat un nou ús per a la Llotja Sant Jordi i que permet, a més, gaudir de la singular arquitectura de la sala que fins ara romania tancada la major part del temps i que no tenia condicions mínimes per a l’exhibició d’arts plàstiques”.

L’horari d’exposició és de 17.30 a 20.30 de dilluns a divendres i d’11.30 a 13.30 els dissabtes.

Send this to a friend