L’Hércules s’emporta en els penals el Ciutat d’Alcoi

Després que Víctor Revert empatara el marcador per als blanc-i-blaus segons abans del xiulet final

L'Hércules s'emporta
Jugada del partit disputat aquest divendres en el Collao. QUIQUE REIG

L’Alcoyano va disputar ahir en el Collao el XLIV Trofeu Ciutat d’Alcoi davant l’Hércules, en una vesprada més que calorosa que va finalitzar passades les deu de la nit amb la victòria de l’equip visitant en el torn de penals després d’empatar a 1. L’encontre va estar molt igualat durant pràcticament els 90 minuts, sent l’Alcoyano superior, i creant nombroses ocasions de perill, ja en el tram final.

Un revulsiu que va tindre com a resposta el gol de Víctor Revert segons abans del xiulet final, pujant el 1-1 al marcador després de diversos minuts de domini blanc-i-blau després de fer diversos canvis per part de Vicente Parras.

L’Hércules va marcar el seu gol també en els últims minuts, però de la primera part, i de penal, després d’una acció comesa sobre Jack. Durant tot el partit no va haver-hi un clar domini per part de cap dels dos equips, que es van dividir les arribades i ocasions, amb pocs trets entre els tres pals.

En el torn de penals, l’Hércules es va proclamar guanyador després d’anotar 3 gols per un de l’Alcoyano.

Defunció de Pérez-Payá
D’altra banda, assenyalar que durant el transcurs del partit es va conéixer la notícia de la defunció del mític jugador José Luis Pérez-Payá, als 94 anys d’edat. El futbolista alcoià va arribar a jugar en la Selecció i va militar en equips com el Real Madrid, Atlético de Madrid, Real Sociedad o el propi Alcoyano. Com a directiu va presidir la Federació Espanyola de Futbol durant cinc anys.

L’entrenador Vicente Parras intervé durant la presentació de l’equip. QR

Presentació de l’equip
Abans de l’arrancada del partit, a les 19 hores va tindre lloc la presentació oficial de l’equip de la temporada 22-23…

> LLIJA L’ARTICLE COMPLET EN L’EDICIÓ EN PAPER DE EL NOSTRE CIUTAT DEL DISSABTE 13 D’AGOST.