L’homenatge a Mecano recala aquest dissabte en el Teatro Río d’Ibi

'Hija de la luna' fa que el públic es retrobe amb la vertadera essència de Mecano

L'homenatge a Mecano recala

‘Hija de la luna’ recala aquest dissabte en el Teatro Río d’Ibi després de 6 anys de gira i més de 250 concerts per Espanya i Llatinoamèrica.

Robin Torres presenta una proposta on el vestuari i les coreografies estan completament renovades, al costat d’una brillant escenografia i posada en escena que faran que el públic es retrobe amb la vertadera essència de Mecano. Amb la veu de la mateixa Robin Torres al capdavant, podrà gaudir-se del considerat per la crítica el “millor homenatge a Mecano fins al moment”. Les entrades per a la cita estan pràcticament esgotades.

Han passat més de 30 anys des que Mecano presentarà la seua última gira, ‘Aidalai Tour’, i dues generacions després, la seua música segueix molt present entre el gran públic. Per a commemorar el 25 aniversari, en 2016 va nàixer ‘Hija de la luna’, un projecte homenatge al grup més important del pop en espanyol, que ofereix al públic una reproducció clonada que sobrepassa el tribut, convertint-se en tot un espectacle musical.

La semblança física i vocal de la cantant del tribut amb Ana Torroja és sens dubte la clau de l’èxit d’aquest grup sevillà, i el que diferència a la banda per damunt de qualsevol altre tribut. Robin Torres, que participara en l’edició 2015 del programa La Voz, va ser elogiada al seu pas pel mateix per la seua capacitat interpretativa per Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú i Antonio Orozco.

Send this to a friend