L’Hospital d’Alcoi recupera la total normalitat

Els ingressos per Covid-19 continuen disminuint, igual que la incidència en el departament de Salut

L'Hospital d'Alcoi recupera la total normalitat
A dia d’ahir hi havia 5 pacients ingressats amb Covid-19. | ARXIU

La incidència de Covid-19 continua baixant en el departament de Salut, la qual cosa s’està traduint també en una disminució de la xifra d’ingressos per aquesta causa a l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Segons fonts sanitàries del departament, a dia d’ahir hi havia 5 persones en planta i cap en UCI, encara que no totes elles estaven hospitalitzades per la Covid, si no per altres patologies però que havien donat positiu en la prova del nou coronavirus.

Aquestes mateixes fonts comenten que ja no hi ha restriccions a l’Hospital d’Alcoi, el qual ha recuperat la total normalitat i que s’estan duent a terme totes les intervencions quirúrgiques possibles.

DADES DE COVID-19
Referent a les dades de Covid-19 en la zona, la incidència se situava en 449 en l’actualització d’ahir, enfront de la de més de 1000 de la setmana passada, estant en risc alt. I és que, hi ha 442 actius menys i s’han sumat 288 nous positius en les dues actualitzacions d’aquesta setmana –una xifra inferior als casos detectats la setmana passada: 493–.

Sanitat ha notificat aquesta setmana una defunció a Alcoi per aquesta causa, la qual cosa eleva la xifra total en la nostra localitat a 245, i a 452 en tota la zona. La incidència a Alcoi és de 490, amb un total de 291 casos actius, 270 menys que en l’actualització del divendres de la setmana passada.

El descens generalitzat de la incidència i el menor ritme de nous casos està permetent que hi haja cada vegada menys municipis del departament de Salut amb casos de Covid, havent-hi actius en 15 dels 32, en l’actualització d’ahir. A més, el risc varia depenent de cada població, i ja hi ha algunes que estan en risc mitjà, en el cas de les localitats de més habitants, Ibi es troba en aqueixa alerta, amb tan sols 44 actius i una incidència de 186 casos per cada 100.000 habitants.

Send this to a friend