L’humor del sainet torna a l’escenari

El Quadre Artístic de l'ASJ va oferir dues sessions d'un festival en el Teatre Salesians

L'humor del sainet torna a l'escenari
Un instant de ‘Centre de Confinament’ del passat dissabte. | ALDEMAR

La programació de Mig Any, que va culminar el diumenge, ha inclòs la volta del sainet amb dues sessions, a càrrec del Quadre Artístic de l’ASJ.

Les citades sessions van tindre lloc divendres passat i dissabte, en el Teatre Salesians, i van comptar amb un gran acolliment per part del públic, que va agrair el retorn de l’humor.

Així, aquest festival de l’humor és el que s’hauria d’haver vist l’any passat, també en Mig Any, però que les circumstàncies sanitàries i les mesures anti Covid-19 van impedir.

La cita va estar dividida en tres parts: ‘Centre de Confinament’ –d’Óscar Martínez–; ‘L’olla, ta mare o jo’, escrit per Paco Aznar; i la reposició de ‘Conferència de Madrid’, d’Armando Santacreu.

En el cas de la peça escrita per l’ambaixador Óscar Martínez, es va tornar a reviure el confinament d’abril del passat any, i com van viure aquesta situació dos matrimonis en el mes més assenyalat de les festes de Moros i Cristians. L’obra de Paco Aznar va pujar a l’escenari al mateix autor i a Elvira Pérez, interpretant a un matrimoni en el qual, la dona ha calfat tantes vegades l’olleta esperant al marit, fester, que s’ha passat. I finalment, Carmina Aznar va ser una de les protagonistes de ‘Conferència de Madrid’, en la qual tracta de parlar un castellà perfecte quan contacta amb la criada d’uns amics dels seus ‘senyorets’. 

Send this to a friend