L’humor i l’espontaneïtat de Joaquín Reyes tanca el Dia del Llibre

Va presentar a Alcoi la seua primera novel·la, ‘Subidón’

L’humor i l’espontaneïtat de Joaquín Reyes tanca el Dia del Llibre
Joaquín Reyes, al costat de l’edil Raül Llopis, del director de les Biblioteques Municipals, Josep Lluís Santonja i el llibrer, José Ernesto Nadal. | XAVI TEROL

Joaquín Reyes no va deixar indiferent a ningú. Té eixe do innat de connectar amb el públic i deixar en ell el bon sabor de boca després de cadascuna de les seues actuacions. El cas és que dijous passat el reconegut còmic va estar a Alcoi tancant la jornada del Dia del Llibre a la ciutat.

I és que Reyes s’ha endinsat en el món de la literatura amb la seua primera novel·la, ‘Subidón’, que va presentar dijous passat en el Centre Cultural Mario Silvestre, juntament amb representants de l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. Anècdotes, riures i bon rotllo van ser els protagonistes d’una vesprada diferent de dijous.

Era la primera vegada que el polifacètic artista visitava la ciutat. Com el mateix va dir en la conversa que vam mantindre amb ell, “si haguera estat en una ciutat com aquesta ho recordaria. Alcoi és una ciutat amb molta personalitat i una de les ciutats que més consum de cultura he pogut comprovar que té. És també la primera vegada que em conviden de la mà d’un Ajuntament crec recordar, així que estic encantat de compartir aquesta vesprada amb el públic perquè ja el trobava a faltar, és bo que les institucions aposten per actes d’aquest tipus”.

‘Subidón’ de Joaquín Reyes és una novel·la ambientada precisament en el que el propi humorista ha viscut. “No és una autobiografia, simplement he volgut plasmar en ella com la fama et pot afectar i també despistar del teu camí. En ella també vull transmetre com en el subidón està explícit la baixada que pateixes. Està basada en la història d’un humorista en el seu pitjor i millor moment”

L’artista té una agenda plena de presentacions i signatures de llibres que li mantindran de gira els pròxims mesos.

Send this to a friend