Liciten la reurbanització dels carrers transversals a Sant Francesc

Implica eliminar les actuals voreres de marbre i el traçat de llambordes

Liciten la reurbanització
El carrer Sant Rita serà remodelada seguint el model de plataforma única a Sant Francesc.

Un dels projectes que forma part de les actuacions en matèria de regeneració urbana per a afavorir la conversió en zona de vianants i la mobilitat sostenible, és la reurbanització del carrer Sant Francesc, que en una primera fase va incloure també la plaça Ramón y Cajal, i ara entra en marxa una segona fase amb la contractació de les obres de millora dels tres carrers transversals: El Tap, Santa Rita i Sant Maure.

El regidor d’Obres i Serveis i Mobilitat, Jordi Martínez, ha remarcat que aquestes obres s’emmarquen en un projecte de “recuperació de tota aquesta zona, no sols a nivell d’accessibilitat i millora de la imatge, també buscant afavorir la implantació de nou comerç i activitats”.

L’actuació en aquests tres carrers ja ha eixit a licitació, de manera que les empreses interessades tenen fins al 8 de setembre per a optar al concurs. L’import de licitació és de 230.000 euros i el termini d’execució de les obres, de quatre mesos. Sobre aquest tema, Martínez ha explicat que es vol evitar que l’actuació coincidisca amb la possible celebració de les festes de Moros i Cristians, a l’abril de 2022, i en aquest cas es retardaria l’inici de les obres fins al cap de la Trilogia.

La reurbanització d’aquests tres carrers es realitzarà seguint el model de Sant Francesc i la plaça Ramón y Cajal, convertint el paviment en una plataforma única per a facilitar d’aquesta manera l’accessibilitat per als vianants. Això implica eliminar les actuals voreres de marbre i el traçat de llambordes, de cara a substituir-los per paviment de formigó.

Send this to a friend