L’IES Serra Mariola ofereix la ‘I Jornades professionals d’FP’

Jornades sobre turisme, gastronomia, moda e informàtica

L'IES Serra *Mariola ofereix la 'I Jornades professionals d'FP'
I Jornades Professionals d’FP Turisme

L’IES Serra Mariola inicia hui la seua primera edició en línia de ‘Jornades professionals’ dins del seu nivell de formació professional.

Durant el matí de hui, els alumnes aprendran ‘Gastronomia i turisme’ amb el xef Kiko Moya de l’Escaleta, descobriran que és la ‘Funcació Visit València’ amb el seu subdirector Joan-Carles Cambrils. Finalment escoltaran a María José Martínez, Comercial de CATAI Tours amb la seua conferència ‘Trajectòria i destinació sorpresa’.

En la inauguració ha sigut present l’alcalde de Muro, Gabriel Tomás, i les paraules de Rafa Climent, conseller d’Economia, clausurarà la jornada aquest migdia.

El segon dia d’aquesta jornada serà el pròxim 5 de març i estarà dedicat a la ‘Confecció i la moda’ amb Andrea Pérez i Aaron Moncho, creadors de la marca Loobo, que començaran parlant sobre la roba ecològica. L’altra meitat de la jornada estarà destinada a la ‘Informàtica d’Oficina’ amb la conferència ‘La ciberseguretat: riscos i prevenció’ per Josep Albors, de ESET España i posteriorment els alumnes realitzaran un taller pràctic.

Send this to a friend