L’interior de la província es ven com a destí innovador i segur

“L'eix del turisme d'interior és fonamental per a promocionar la nostra província”, afirma el president de la Diputació

Intervenció del president Carlos Mazón durant la jornada. | XAVI TEROL

Una nodrida representació d’empresaris del sector turístic de l’interior de la província d’Alacant, al costat d’alcaldes, autoritats municipals i representants institucionals de les comarques de l’Alcoià i el Comtat, es van donar ahir cita en una jornada organitzada a Alcoi per l’Asociación Provincial Turismo Alicante Interior per a donar a conéixer els nous projectes en marxa. Durant la presentació no es va perdre de vista la difícil situació que travessa el sector, alhora que es va incidir des dels diferents agents implicats en la necessitat de mostrar les potencialitats de la zona, que es reivindica com a destí segur enfront de la Covid.

La jornada va comptar amb la presència del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, qui va assegurar que “l’eix del turisme d’interior és fonamental per a la promoció de la nostra província”, al mateix temps que va destacar la importància de traçar línies estratègiques d’acció encaminades a la recuperació del sector, mitjançant “suport, promoció i incentius”.

El màxim responsable del Patronat Provincial de Turisme va puntualitzar que la situació actual “permet obrir una finestra molt important per a desenvolupar una intensa campanya de promoció enfocada a redescobrir la nostra província”. Per això, Mazón insisteix que és una “magnífica ocasió per a tornar a conéixer la província, que la gent de la costa es desplace al nostre interior i estiga en contacte amb la nostra naturalesa, amb la nostra gastronomia, amb els seus productes”. I afig: “Poder gaudir d’una escapada en un clima de seguretat, menys exposats a la Covid-19, és una opció que hem d’aprofitar”.

Per part seua, la presidenta de l’Alacant Turisme Interior, Indira Amaya, declarava que per a promocionar el turisme d’interior “hem de tindre uns certs valors com l’hospitalitat i la professionalitat, així com la simbiosi que ens permeta desenvolupar projectes d’èxit”. Amaya, qui reivindica el suport de les institucions, aposta per la digitalització i per garantir-li al visitant la possibilitat de gaudir “feliçment” del seu temps lliure “amb productes turístics que ja existeixen”.

Mentrestant, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, remarcava la riquesa, diversitat i qualitat dels productes turístics de la zona, amb “una combinació de costa i interior que fa d’aquest un destí atractiu i altament competitiu”, afirmava. A més, Francés considera necessària la per a estar al costat del sector i potenciar la seua competitivitat.

Send this to a friend