Lirios Rovira continua al capdavant de la part esportiva del Nou Bàsquet Alcoi

A més, continuarà entrenant al conjunt sènior femení de Primera Nacional

Lirios Rovira continua al capdavant de la part esportiva del Nou Bàsquet Alcoi
Lirios Rovira, directora esportiva del Nou Bàsquet Alcoi.

El Nou Bàsquet continua confiant en Lirios Rovira com a directora esportiva del club i així ho ha mostrat després de la seua recent renovació. Serà la cinquena temporada que estiga al capdavant d’aquest càrrec i la sisena com a coordinadora dels col·legis convinguts.

A part de ser la directora esportiva, Lirios tornarà a estar al capdavant del conjunt sènior femení de Primera Nacional per sisé any consecutiu. Aquest equip és el màxim referent no sols a nivell local sinó de l’interior de la província d’Alacant. Serà la tercera temporada que l’equip competisca en aquesta categoria, la qual compta amb una significativa novetat quant al format en la segona fase per la lluita de l’ascens i descens, ja que només els dos últims classificats de la primera fase disputaren la fase de descens i els altres 4 equips s’asseguraran la salvació i lluitaran per anar a la fase d’ascens.

Lirios ha sabut consolidar d’una manera excel·lent el projecte del Nou Bàsquet Alcoi, que està creixent amb passes de gegant. L’any passat el club va tindre un total de 267 fitxes, de les quals 138 eren federades i 129 de col·legis convinguts. També cal destacar la gran participació en l’IX Campus Paco Doménech, amb prop de 70 inscripcions i que es va celebrar el mes de juny passat.

“Estem treballant per a poder tindre les plantilles dels equips sèniors nacionals tancades al més prompte possible i poder començar a planificar la temporada. Els equips de la base els tenim quasi al complet i a poc a poc anem avançant perquè al setembre estiga tot llest per a començar amb ells”, ha afirmat Lirios Rovira.

Send this to a friend