Lisardo Catalina guanya la Copa Federació de domatge clàssic

L'alcoià es va imposar en la categoria de cavalls joves menors de 4 anys

Lisardo Catalina gana la Copa Federación de doma clásica
Lisardo Catalina, durant la passada Copa Federació.

Lisardo Catalina, en la seua doble faceta de professor d’equitació i genet de domatge clàssic, va tancar 2021 de la millor manera possible: pujant al més alt del podi en la Copa Federació en emportar-se la victòria en l’última prova de l’any celebrada a Oliva. L’alcoià es va imposar en la categoria de cavalls joves menors de 4 anys muntant la seua egua Delya PT.
Catalina es mostrava “molt satisfet” del triomf aconseguit, assegurant que darrere d’aquesta victòria “hi ha molta faena i sacrifici en poc temps” fins a aconseguir fer campió un cavall que “quan vam començar ni sabia córrer agafada del ramal”.
A aquest triomf se suma l’aconseguit en el campionat absolut de la Comunitat Valenciana i l’obtenció dels punts necessaris en les proves classificatòries per a disputar el Campionat d’Espanya de domatge clàssic, en el qual va aconseguir ser vinté d’una participació de quaranta-cinc genets. “Un resultat més que satisfactori i que em deixa molt content. Ha sigut un bon any”, ha declarat Lisardo Catalina, autor del llibre “Iniciació a l’equitació”, que va escriure en companyia de la seua alumna Alicia Lucas.

Send this to a friend