L’italià és la novetat en el nou curs de l’Escola d’Idiomes

L'EOI obri el segon període de matrícula entre el 15 i el 18 de setembre

L'italià és la novetat en el nou curs de l'Escola d'Idiomes
Edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes.

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi reprén l’activitat per al mes de setembre amb les proves de certificació i el termini de matrícula extraordinari per al nou curs.

Un curs molt especial, perquè s’incorpora l’italià als quals ja s’imparteixen: anglés, francés, alemany i valencià.

El dimecres 14 de setembre, les persones interessades poden certificar el seu nivell en anglés i francés, mentre que l’endemà, dijous 15, ho faran els que volen estudiar valencià i alemany. A pesar que l’italià s’incorpora com a nou idioma en l’EOI d’Alcoi, per a aquest curs no es demana prova de nivell, perquè, evidentment, el cicle començarà pel primer curs per al qual no cal acreditar coneixement.

Quant a la matriculació, els dies 15, 16, 17 i 18 de setembre, per mitjà del web telematricula.es, es podrà sol·licitar la plaça demanant idioma, nivell i horari. Una vegada fet aquest tràmit, rebran un mail personal el dia 21/09 confirmant la plaça adjudicada. A continuació, es podrà formalitzar la matrícula fins al 29 de setembre.

Tota la informació i la tramitació es pot realitzar seguint els passos marcats en la nova web de l’Escola d’Idiomes: https://portal.edu.gva.es/eoialcoi/

Una pàgina molt funcional en la qual s’ha millorat també el seu ús, ja que dona accés a tota la informació referent al centre i les seues activitats.

L’ÈXIT DE L’ITALIÀ A LES NOSTRES COMARQUES
Des de l’EOI d’Alcoi es manifesta la gran importància que per al centre suposa l’ampliació d’idiomes i vol agrair tots els agents socials, econòmics, polítics i els
particulars que han mostrat el seu suport notori a la implantació de l’italià.

Una tasca que ha comportat l’esforç del centre i la vinculació del territori i dels seus estaments socials, polítics i empresarials.

L’EOI afronta un nou curs que estarà ple d’activitats i dinàmiques educatives que faran encara més atractiva la formació. Teatre, gimcanes, cinema i participació en activitats que ofereix la ciutat d’Alcoi són alguns d’aquests esdeveniments previstos.

Send this to a friend