L’Ivace convoca 70 beques remunerades d’especialització en internacionalització

Dirigides a menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'anglés i que no estiguen

El Ivace convoca 70 becas remuneradas de especialización en internacionalización
María Dolores Parra, director general de Internacionalización.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial publicat la convocatòria de les beques *Ivace Exterior. Setanta beques remunerades d’especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d’anglés i que no estiguen treballant.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “l’aposta de la conselleria d’Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la internacionalització».

L’actuació és susceptible de ser cofinançada per Fons Social Europeu Plus (*FSE+) 2021-2027 o qualsevol altre fons de la Unió Europea, igual que aquelles operacions que donen suport a la seua realització.

La formació teòrica, orientada a les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, consta d’un curs sobre Màrqueting digital orientat a la internacionalització, de 80 hores de duració, així com un curs Superior d’Internacionalització de l’Empresa, de 220 hores de duració.

L’objectiu és proporcionar una visió global de l’activitat empresarial internacional i de l’entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.

Les beques tenen un any de duració i inclouen a més formació pràctica que es desenvolupa en les filials d’empreses valencianes en l’exterior.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la web www.ivace.es. El termini per a sol·licitar les beques *Ivace Exterior finalitza el 29 de juliol de 2022 a les 14.00 hores.

Send this to a friend