L’IVAM CADA acull aquest dimarts una jornada formativa sobre rehabilitació d’habitatges

Dirigida tant a professionals del sector com a la ciutadania en general

Jornada formativa sobre rehabilitació d'habitatges
Extracte de la campanya informativa sobre l’obligatorietat de la ITE.

La sala d’actes de l’IVAM CADA Alcoi acull aquest dimarts una jornada informativa i formativa sobre la rehabilitació d’habitatges, dirigida tant a professionals dels sectors implicats com a la població en general. La jornada, que donarà principi a les 10 hores i es desenvoluparà durant tot el matí, comptarà amb la participació d’experts en cada àrea. L’assistència és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament, si bé podrà ser seguida en directe també a través del canal de Youtube.

La presentació serà a càrrec de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; la regidora d’Habitatge, María Baca; el coordinador de l’Observatori Municipal de l’Habitatge, Cristian Santiago; comptant amb la presència, a més, del vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat, Héctor Illueca. Entre els continguts, es repassaran temes com les diferents línies d’ajuda a la rehabilitació d’edificis, tant referent a façanes i estructura dels immobles com a nivell de reforma interior. Serà el director general de Rehabilitació i Eficiència energètica, Alberto Rubio, l’encarregat de presentar les subvencions existents en aquesta matèria.

També es tractaran qüestions relatives a l’ordenança municipal d’Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) i aspectes relacionats amb llicències urbanístiques a l’hora de dur a terme obres, rehabilitacions o construir. La jornada, la primera iniciativa d’aquest tipus que sorgeix arran de la creació de l’Observatori municipal de l’habitatge, finalitzarà amb un torn de diàleg obert a la participació dels assistents.

Send this to a friend