Llancen la segona edició de ‘Alcoi Motor de Positivitat’

Amb la campanya es pretén acostar la imatge dels comerciants a la ciutadania

Llancen la segona edició de ‘Alcoi Motor de *Positivitat’
Ambient de compres al carrer Sant Llorenç. | ARXIU

Acostar la imatge dels comerciants a la població. Aqueix és l’objectiu de la campanya ‘Alcoi Motor de Positivitat’, de la qual s’ha llançat la segona edició, per part de la Federació de Comerç – Alcoi Comercial i ACECA, Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç, en col·laboració amb la regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç.

En la campanya es llancen vídeos protagonitzats per comerciants i també fotografies, posant-los així “veu i rostre”. Així mateix, es pretén incidir en la millora de la positivitat emocional, a través d’una sèrie de valors que el comerç tradicional pel seu component de proximitat pot aportar com són: la confiança, la relació personal, la qualitat, el mestratge, la proximitat o la immediatesa. La publicació de vídeos acabarà a la fi del mes de novembre. Dins de la campanya, han posat rostres, triats entre les persones membre de totes dues associacions humanitzant la imatge del comerç d’Alcoi.

Des de la Junta Directiva d’Alcoi Comercial incideixen en què amb aquesta campanya “posem veu i rostre a aquells i aquelles que formen part de la vida quotidiana dels nostres veïns des dels seus taulells. Volem mostrar la importància del comerç de proximitat, dels serveis i de l’hostaleria i als nostres carrers i sobretot volem fer arribar la història que s’escriu cada dia que s’alça la persiana en un comerç, persones que amb aqueix gest també marquen l’esdevenir de la ciutat i d’una història de la qual tots formem part d’una forma o una altra.”

“Amb aquesta sèrie de fotografies i vídeos desitgem a més de posar cara als comerciants, hostalers i empleats de serveis mostrar l’àmplia varietat amb la qual comptem a la nostra ciutat”, conclouen des de la Federació de Comerç Alcoi Comercial, que és la que inclou a les Associacions de tots els barris de la ciutat.

Per part seua, des d’ACECA subratllen que “a la nostra ciutat hi ha una gran quantitat de comerciants, el tracte i la qualitat de les quals és excel·lent i hem d’enaltir-ho per a poder recuperar la capitalitat comarcal del comerç”.

Send this to a friend