Lliurament dels premis d’innovació i sostenibilitat d’AITEX

Manuel Revert, Cotoblau, Naturtex i Coba Complements han sigut els triats

Lliurament dels premis innovació i sostenibilitat AITEX
Autoridades y premiados, en la sede de Aitex. Cynthia Manchón.

El lliurament de la segona edició dels Premis Empresarials AITEX en les seues dues modalitats, innovació i sostenibilitat, va tindre lloc el divendres a la sala d’actes del mateix edifici.
Un total de 22 empreses han participat enguany amb la finalitat d’obtindre el reconeixement d’aquesta institució. En total, s’han dotat un total de 30.000 euros a les empreses guanyadores amb un primer premi de 10.000 euros i un segon premi de 5.000 euros en cada modalitat.
Un jurat, ampli i expert en el sector, ha valorat aspectes com la proposta de valor, la qualitat de la proposta presentada, els resultats obtinguts, l’impacte socioeconòmic i altres qualitats rellevants com l’ocupabilitat, el compromís corporatiu i les col·laboracions. A més, dins de la categoria de sostenibilitat, han tingut en compte també l’impacte mediambiental.
Durant l’acte s’ha fet lliurament del segon premi d’innovació ha sigut entregat a Naturtex, mentre que el segon premi de sostenibilitat se li ha atorgat a  Coba Complements. De la mateixa manera, s’ha premiat amb el primer premi en innovació a l’empresa Manuel Revert i a CotoBlau en la modalitat de sostenibilitat.
Des d’AITEX aposten per seguir amb aquests premis en 2021. “Aquest premi 2019 no es va poder entregar per la pandèmia i els premis d’enguany no s’han convocat, per la qual cosa l’any vinent tenim l’obligació i el compromís de continuar convocant aquests premis”, ha argumentat el president de AITEX, León Grau.
Júlia Company, directora general de l’IVACE, ha agraït la bona faena que han fet aquestes empreses valencianes. “Aquest sector ha sigut determinant en la lluita contra la pandèmia i aquestes empreses i moltes altres ha tingut la capacitat de ser flexibles i d’apostar pel compromís amb la societat, tant per a fer front al Covid, com per a frenar el canvi climàtic”, explica convençuda la directora general.

Send this to a friend