Lliurament solidari de joguets en el Museu de la Festa

La iniciativa ve duent-se a terme des de l'any 2013 amb la col·laboració de diverses entitats

Lliurament solidari de joguets

L’Associació de Sant Jordi va organitzar aquest dimarts un emotiu i ambientat acte en el qual, amb la col·laboració de la Fundació de La Caixa, i el personal del CF Ciudad de Alcoy, va fer lliurament de més de 150 paquets entre joguets i lots d’higiene a xiquets d’entre 0 i 12 anys pertanyents a les entitats d’Asproal, Acovifa, El Teix i Creu Roja.

El pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF) va acollir aquest esdeveniment benèfic complint amb totes les mesures de seguretat pròpies de la pandèmia. A més, el recinte va estar pertinentment decorat amb una haima que acollia als enviats especials dels Reis Mags d’Orient, que han avançat la seua arribada a la ciutat atesa la sol·licitud de l’Associació de Sant Jordi al costat d’una burreta atesa per sengles patges.

Van ser presents en el lliurament dels regals membres tant de la Fundació La Caixa, entitat que ha finançat l’experiència, com de la directiva de l’Associació de Sant Jordi, juntament amb les regidores de l’Ajuntament d’Alcoi, Carol Ortiz i Aranza de Gracia.

Indicar que aquesta iniciativa va començar en 2013 per exprés desig de les filaes, prolongant-se en anys posteriors fins a 2020, data en la qual, condicionada per la pandèmia, l’Associació de Sant Jordi va assumir la seua organització total al no poder registrar-se intercanvi de paquets ni objectes interpersonals.

La Festa d’Alcoi, novament, ofereix la seua versió més solidària, en temps difícils i amb col·lectius que requereixen de l’atenció especial de la ciutadania.

Send this to a friend