Llum verda per a iniciar les obres del Centre Turístic d’Interior

Situat en l'illa de Rodes, Conselleria es fa càrrec dels 2,1 milions d'euros que costa

Licitades les obres del CDTi a Rodes
Façana ja rehabilitada del futur centre turístic a Rodes.

La Generalitat Valenciana ha aprovat aquest divendres el conveni per a iniciar les obres que permetran instal·lar el Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior (CDTi) en la poma de Rodes. Tal com va explicar el director general de Turisme, Herick Campos, en la seua última visita a Alcoi a l’agost, l’Agència Valenciana de Turisme es farà càrrec íntegrament dels 2,1 milions d’euros en els quals està pressupostada l’obra. Per a poder començar les obres al més prompte possible, ja hi ha compromesos 400.000 euros en el present exercici.

La intervenció consistirà en la rehabilitació de l’antic taller de carruatges dissenyat per Timoteo Briet en 1909, que retornarà a la vida un dels edificis més clarament modernistes del conjunt, amb façana al carrer Agres. En el seu interior, es distribuirà una zona de ‘coworking’ i una aula polivalent per a exposicions, zones d’administració i despatxos.

A més, servirà per a complementar la formació que ja s’ofereix en el Centre de Formació Professional (FP) de Batoi, en el qual es poden estudiar el Grau Mitjà de Serveis en Restauració i Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia.

Send this to a friend