“L’objectiu és la permanència però en aquest club m’han ensenyat que mai és suficient2

L'Alcoyano anuncia la renovació de Vicente Parras com a entrenador per a les pròximes dues campanyes

Renovació de Vicente Parras
Enrique Rico (U.A.), Vicente Parras, Josele González i Toni Justicia.

Després d’una llarga espera i que es diguera que hi havia un acord verbal des de març passat, Vicente Parras ja és entrenador de l’Alcoyano per a la pròxima temporada. El tècnic il·licità s’ha compromés per dues temporades, un fet inèdit en la història recent del club, segons ho ha avançat aquest migdia el director esportiu Josele González en un acte celebrat en la seu central d’Unión Alcoyana Seguros.

Parres ha reconegut el sentit de pertinença a l’Alcoyano després de tres temporades, “en les quals hem fet coses molt boniques”, per a després comentar que “ací em sent útil i volgut i puc continuar creixent. Sé que per a un entrenador després de tant de temps es fa difícil seguir, però l’any passat va haver-hi un moment que per a mi va ser molt especial, quan les coses no anaven bé tot va ser confiança feia mi”.

A l’hora de parlar d’objectius, Vicente Parras no ha tingut dubtes i ha explicat que passa per la permanència. “No serà fàcil i cal donar-li molt valor al que es va aconseguir la passada temporada, però també és cert que aquest club m’ha ensenyat que mai és suficient i que ací es vol tot”.

La pretemporada començarà el dilluns 18 i la seua intenció és que «un 90 o 95 per cent de la plantilla» estiga tancada, conscient que serà molt important «començar la lliga forta i bé. Tindre als equips bascos en el nostre grup és tota una incògnita».

Send this to a friend