L’obra del polígon La Beniata es tornarà a concursar

El PP havia criticat que d'haguera deixat "perdre" la subvenció concedida en 2021

La Beniata es tornarà a concursar
Fotografia del polígon La Beniata facilitada pel PP.

El govern municipal, a través del seu regidor d’Indústria, Jordi Segura, ha respost a les acusacions del PP de deixar “perdre” la subvenció per a la millora del polígon de la Beniata. Segons explica Segura, aquest projecte, valorat en 279.984 euros, no va poder ser escomés perquè cap empresa es va presentar al concurs, quedant desert.

No obstant això, segons apunten, l’actuació s’ha tornat a consensuar amb els empresaris del polígon, les associacions FEDAC, Dato i Jovempa, així com la Cambra de Comerç, als qui “s’ha explicat la situació amb detall”, remarca Segura responent així als populars. I afig que els tècnics ja han revisat el projecte, tant en contingut com en preu, i sobre la base d’això s’ha sol·licitat novament una subvenció a l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), que ja ha concedit els fons per a executar-ho en 2022.

Des del govern socialista indiquen que “les explicacions pertinents” sobre les diferents inversions en polígons –en aquest sentit recalquen que la de la Beniata és l’únic pendent d’executar de 2021– i la tramitació dels projectes han sigut també oferides als grups de l’oposició en les diferents comissions informatives. Per això, Jordi Segura lamenta que l’edil del PP Lliris García oferisca “dades esbiaixades i incorrectes, alguna cosa que demostra la seua falta total de coneixement sobre com se sol·liciten, tramiten, executen i justifiquen les obres dels polígons industrials, malgrat que disposa de tota la informació”.

Recordar que entre altres actuacions, en el polígon de la Beniata queda per asfaltar alguns carrers, eliminació de cablejat, la reurbanització de la carretera Font Roja i la millora de la recollida d’aigües.

Send this to a friend