L’ONCE porta una exposició a la sala Àgora d’Alcoi

Es podrà visitar aquest divendres i també participar en un circuit de mobilitat per a enfrontar-se als obstacles amb què compten les persones cegues

L'ONCE porta una exposició a la sala Àgora d'Alcoi
Exteriors de les instal·lacions de l’Àgora.

La província d’Alacant celebra del 13 al 18 de novembre, la Setmana del Grup Social ONCE, amb diverses activitats que s’estan duent a terme a la ciutat d’Alacant i en les localitats d’Oriola, Elx, Elda, Benidorm i Alcoi.

Dilluns passat, en la Seu de l’ONCE a Alacant, va tindre lloc la presentació de les diferents activitats que conformaran aquesta setmana, en la qual el Grup Social ONCE pretén mostrar a la societat alacantina la labor que desenvolupa en favor de les persones cegues o amb altres discapacitats.

Entre elles figura l’exposició de la història del Grup Social ONCE i de material tiflotecnològic, que mostra la tecnologia adaptada que les persones cegues o amb discapacitat visual utilitzen en la seua vida diària. La mostra arribarà a Alcoi aquest divendres 17 de novembre, podent visitar-la a la sala Àgora de 9’30 a 14 hores.

A més, els assistents podran participar en un circuit de mobilitat, en el qual qui ho desitge, amb un antifaç, podrà comprovar els obstacles als quals diàriament s’enfronten les persones cegues.

Send this to a friend