L’òpera torna a l’IVAM amb un recital gratuït en la seua seu d’Alcoi

Actuarà l'alumnat del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts

L'òpera torna a l'IVAM
Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts © Miguel Lorenzo / Mikel Ponce

L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) inicia l’any 2023 amb dos recitals d’òpera a càrrec dels alumnes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, en el marc de l’acord de col·laboració entre les dues institucions culturals. Les actuacions tindran lloc en l’IVAM Alcoi, aquest divendres 13 de gener, a les 18 hores, i en l’IVAM Centre Julio González (València), el 14 de gener, a la mateixa hora.

La soprano Iria Goti i el baríton Alejandro Sánchez, acompanyats al piano per José Alberto Sancho, oferiran aquest cap de setmana dos concerts. El programa inclou peces com l’‘Aprile’ de Ruggero Leoncavallo, l’‘Elegía eterna’ d’Enrique Granados, el ‘Vocalise-Étude en forme de havanera’ de Maurice Ravel, junt amb obres d’altres compositors com Gustav Mahler o Antón García Abril.

En el marc de l’acord de col·laboració entre l’IVAM i el Palau de les Arts, el Museu ofereix tots els mesos recitals d’òpera en viu i en format reduït a les seus que té, amb l’objectiu de donar difusió a la creació artística i fer-la més accessible.

Les activitats són gratuïtes fins a completar aforament. Més informació i consulta del programa en el web www.ivam.es.

Send this to a friend