López Fombona i Mario Asenjo, Campions d’Espanya en ‘Les Revoltes d’Ibi’

En el Regional, Alex Monfort s'ha alçat amb la victòria

López Fombona i Mario Asenjo, Campions d'Espanya en 'Les Revoltes d'Ibi'
La Pujada a ‘Les Revoltes d’Ibi’ s’ha disputat aquest cap de setmana. | AUTOMÓVIL CLUB ALICANTE

Dia assolellat a Ibi per a acomiadar el Campionat d’Espanya de Muntanya. Encara que la Categoria 2 es va decidir a Eivissa el passat cap de setmana, el títol en les altres dues categories es decidiria en la localitat joguetera. Les poques possibilitats de pluja es van dissipar definitivament amb les primeres llums de dia, deixant una jornada, fins i tot calorosa, per a les tres mangues que encara faltaven per disputar. Probablement, això va permetre que el nombre d’aficionats fóra molt superior al de la jornada d’ahir.

Categoria 1
Lolo Avilés, s’alçava amb una còmoda victòria imposant-se en les tres mangues de carrera a un López Fombona conscient que, finalitzant entre els quatre primers, seria Campió d’Espanya 2021. Gràcies a l’avantatge aconseguit al llarg del campionat, no va voler forçar en excés per a evitar quedar fora de carrera i perdre un Campionat, que va aconseguir en aquesta mateixa prova fa dues temporades per mil·lèsimes.

Categoria 2
Sense res en joc en la categoria, Javier Villa i Raúl Ferré es jugaven véncer en l’última prova del campionat. Després del lleuger avantatge de l’asturià ahir; en la primera carrera oficial de hui, només dues dècimes de diferència els separava. Ja en la tercera i última, Vila tornava a imposar-se a l’andorrà per menys d’un segon, deixant la tercera plaça per a Alex Monfort que també es va imposar en l’autonòmic.

Categoria 3
Categoria que arribava amb molta igualtat a aquesta prova. Fins a tres pilots tenien opcions reals per al Campionat. Benito Pérez i Mario Asenjo, arribaven empatats a punts avantatjant en tan sols quatre a Edgar Montella. Asenjo, es va imposar en les tres mangues per un estret marge a Edgar Montella alçant-se, per segon i mig, amb la victòria final i el campionat. Benito Pérez, després de l’abandó d’ahir, no tenia marge i pràcticament calcava els temps en totes dues mànegues. Finalment, només va poder ser tercer, encara que amb menys d’un segon de desavantatge respecte al seu antecessor.

Campionat de la Comunitat Valenciana de Muntanya
Respecte al regional, victòria per a Alex Monfort, que parava aquest matí el rellotge en 2’37’’047, avantatjant en una mica més de tres segons i mig a Antonio Llamusí, que va avantatjar en poc més d’un segon a Juan David Mercado. En turismes, victòria de Mario Bermudez que s’imposava còmodament a un Julián Maregil que parava el crono quasi cinc segons després. El tercer calaix del podi, el va obtindre Antonio Arenas.

Send this to a friend