L’Orquestra Simfònica d’Alcoi presenta la seua primera campanya per a abonats

A més d'accedir a assajos i concerts, els abonats comptaran amb altres beneficis

L'Orquestra Simfònica d’Alcoi presenta la seua primera campanya per a abonats
Ferran Villanueva, nou president, i Pep Jordà, en la presentació.

Per primera vegada en els seus 70 anys d’història, l’Orquestra Simfònica d’Alcoi ha llançat una campanya d’abonats per al curs 2023-2024 que ofereix múltiples avantatges per a gaudir de les activitats que duguen a terme. Amb una aportació de 30 euros a l’any, l’abonat podrà accedir a assajos i concerts privats, descomptes en l’acadèmia i tindre l’oportunitat de triar el repertori que es desitge escoltar.

En la presentació d’aquesta campanya, Ferran Villanueva, actual president, va informar que un dels objectius de la nova junta directiva constituïda al setembre és ampliar el nombre de concerts que es duen a terme durant l’any. “L’activitat de l’OSA són set actuacions a l’any, cinc misses i dos concerts, i entenem que dos concerts és molt poca activitat per a una orquestra. El nostre objectiu final és fer un concert al mes a Alcoi i també actuacions comarcals, no sols d’àmbit local”. A més, va assenyalar que des de la nova directiva “plena de gent jove” volen que l’OSA s’entenga com una institució on no sols està la pròpia orquestra, sinó també l’orquestra jove i l’acadèmia.

Així, l’11 de novembre arranca la programació de la qual podran obtindre els avantatges corresponents els qui decidisquen abonar-se. El primer concert serà amb motiu de la festivitat de Santa Cecilia i comptarà amb la participació d’un director alcoià. També hi haurà un concert de Nadal, un altre pel Dia Internacional de la Música, concerts ensembles de cordes i vent, concerts de formació de cambra, concerts de la Jove Orquestra i concerts del conjunt instrumental de l’acadèmia.

L’OSA també vol organitzar conferències de música, arts i humanitats, el festival per a joves Sinfonatura i un concert de música festera.

Send this to a friend