L’Orxa es prepara per al retorn de les seues tradicionals festes

Durant les setmanes anteriors han tingut lloc diversos esdeveniments musicals i esportius

L’Orxa es prepara per al retorn de les seues tradicionals festes
La simfònica de Sant Vicent del Raspeig va oferir un gran concert el dimecres 6 de juliol.

L’Orxa ja té tot a punt per a viure de nou els seus grans i esperades festes estiuenques. Després de dos anys d’una dolorosa aturada deguda a l’excepcional situació produïda pel covid, el poble ja ha començat amb uns esdeveniments previs musicals i esportius per a obrir l’apetit fester de la seua gent.

Fa dues setmanes, els seus carrers es van omplir de música gràcies a la XIX Setmana Cultural “Música en la sang”. De dilluns a divendres, diferents grups van actuar al poble, començant el dilluns 4 amb “Xops Band”; el dimarts 5 amb la “Intokables Big band”, que va comptar amb la companyia de la cantant Eva Romero, delectant amb un espectacle musical de jazz; el dimecres 6 va actuar la Sinfònica de Sant Vicent del Raspeig i finalment el divendres 8 amb un concert de la “La Unió Musical de L’Orxa”. A més, com a pas previ a la setmana festera, dissabte passat, el poble va viure les seues “24 hores esportives”, amb una gran presència de participants en pàdel i futbol.

Aquests preparatius donaran pas al començament de les festes aquest dijous 21, on el passacarrer a càrrec de la Unió Musical de L’Orxa recollirà a les autoritats, seguit del pregó de festes que en aquesta ocasió serà a càrrec de la diputada de Serveis socials i Igualtat Mª Carmen Jover Pérez. El divendres 22 estarà dedicat a la Maria Magdalena amb processons i misses en el seu honor, donant pas al dissabte 23 amb els Moros i Cristians en honor al Sagrat Cor de Jesús. El diumenge 24 estarà dedicat a la Divina Aurora amb misses i ofrenes de flors, a més d’activitats aquàtiques. Per a finalitzar, el dilluns 25, dia del Santíssim Crist de l’Agonia, els joves de la Cinquena Festera oferiran un vi d’honor i una paella.

Send this to a friend