Pau Durá i Óscar Pastor, candidats als Goya

Como mejores actores de reparto y revelación

Dos alcoians, candidats als premis Goya
Pau Durá i Óscar Pastor

Dos alcoians, candidats als premis Goya. Ernesto (Ernesto Alterio), un director de teatre excèntric i inconformista, rep la notícia de la mort de la seua mare. Camí al cementeri roba el taüt per a tirar el cadàver a l’oceà com era el seu desig. La seua filla (Gala Amyach), cansada de les seues bogeries, li acompanya amb la intenció de fer-li canviar d’idea. En el viatge descobrirà que el seu pare no és cap boig i que un ha de ser fidel a si mateix encara que això, a vegades, supose anar en contra de l’opinió de la majoria. Aquest és l’argument de la pel·lícula ‘Un mundo normal’, dirigida per Achero Mañas i que ha rebut 17 nominacions per als premis Goya 2021. En el repartiment, curiosament, hi ha dos alcoians i tots dos estàn preseleccionats per a optar al premi. Pau Durá és candidat a emportar-se l’estatueta com a millor actor de repartiment i Óscar Pastor, com a millor actor revelació.

Pau Durà (Alcoi, 1972) és un actor i director  de cinema, teatre i televisió, conegut per participar en sèries com Merlí (2015), El Príncipe (2014), Crematorio (2011), Plats bruts (1999) o 7 vidas (2000).

Oscar Pastor, (Alcoi, 1974), treballa com a actor, coach i és soci d’una agència de representació d’actors. És un dels artistes que va popularitzar en Canal 9 la serie L’Alqueria Blanca, però són múltiples els seus treballs com a actor tant al cinema com en el teatre i la televisió.

La 35 edició dels Premis Goya s’entregaran el 6 de març en el Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga, espai des del qual es realitzaran connexions i intervencions amb el Palau de les Arts de València, que inaugurarà la celebració de l’Any Berlanga; i el Teatre Bankia Príncep Pío de Madrid. La gala estarà dirigida i presentada per Antonio Banderas i María Casado i es realitzarà “amb totes les mesures de seguretat i serà més austera, completament diferent a l’any passat, però de la qual tots puguem estar orgullosos”, han dit.

Send this to a friend