Els jugadors de l’Alcoyano esperen que l’RFEF es pronuncie per a tornar als entrenaments

De moment se'ls han concedit dos dies de descans a l'espera que es resolga quan i com es juga el play-off

Els jugadors del CD Alcoyano a la Ciutat del Futbol, en Las Rozas (Foto: CD Alcoyano)

L’Alcoyano segueix a l’espera de la decisió de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) sobre la celebració del play-off addicional o de repesca  suspés aquest passat dissabte per tres positius de jugadors del Marino, que no era el seu rival i que, finalment, van resultar ser falsos positius. Segons ha declarat el president de l’entitat, Juan Serrano, a través de Twitter, els jugadors tenen un parell de dies de descans i estan en permanent contacte amb el club, a l’espera de saber si s’han de reincorporar als entrenaments i preparar la final del play-off davant el Lealtad que s’havia d’haver jugat aquest passat dissabte a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

Els dubtes sobre com es resoldrà el problema del play-off d’ascens a segona B és tremenda. Es diu que abans del pròxim dijous es deu saber quina decisió ha pres l’ens federatiu. Des de disputar les dues finals, tal com estava previst a cancel·lar-les definitivament i optar per ascendir als quatre equips  o bé a tan sols als dos amb millor coeficient (el Deportivo estaria entre aqueixos dos). Però ara se suma una nova variant, la incorporació d’un cinqué club. I és que segons han publicat alguns mitjans. l’RFEF està a l’espera de conéixer els test PCR que s’han realitzat als jugadors del Portugalete  (un familiar pròxim a un futbolista va donar positiu i es va suspendre la seua final territorial davant el Sestao River). Sobre la base del resultat d’aquestos test es podria obrir la porta del play-off addicional al Portugalete i, per tant, adoptar un nou format.

L’Alcoyano, a través del seu director esportiu, José Luis González, va demanar la mateixa vesprada del dissabte una ràpida decisió per part de la RFEF davant aquesta rocambolesca decisió, atés que la plantilla es troba amb contractes prolongats i cada dia que passa suposa unes despeses que ara mateix el club està assumint, a més, en una situació complicada perquè no compta amb cap ingrés des de la supensiió de la Lliga regular.

Send this to a friend