Lucía Romero és elegida presidenta de l’AVCA

Romero és la coordinadora de la Capella de l’Antic Asil de l'Ajuntament d'Alcoi

Lucía Romero és elegida presidenta de l'AVCA
Lucía Romero.

L’Associació Valenciana de Crítics d’Art (AVCA) ha tornat a renovar-se. Lucía Romero, que fins fa a penes uns dies havia exercit de vicepresidenta, ha sigut seleccionada sense cap vot en blanc ni en contra com a nova presidenta després de la renúncia d’Irene Gras.

L’equip liderat per Romero, qui coordina la Capella de l’Antic Asil de l’Ajuntament d’Alcoi, té en la seua majoria membres de l’anterior junta com Irene Ballester i David Luis López, secretària i vicepresident. A més inclouen als vocals Luisa Pastor, Joan Josep Soler i Aristides Rosell i incorpora a dos nous membres: Silvia Tena, que forma part del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), i el comissari i editor Álvaro de los Ángeles.

L’entrada dels nous membres busca obrir noves vies de comunicació amb institucions i organitzacions vinculades amb el sector cultural, tant autonòmic, com estatal i internacional. A més, Romero ha elaborat un full de ruta amb la intenció de destacar a l’AVCA en el panorama cultural valencià com una referència. Per això i amb motiu del 40é Aniversari, s’han programat una sèrie d’activitats en les tres províncies.

Send this to a friend