Lucio Abad signa la portada de la revista de festes de Cocentaina

La publicació ha vist la llum malgrat no celebrar-se els festejos

Lucio Abad signa la portada de la revista de festes de Cocentaina
La Revista s’ha presentat al Palau Comtal.

El Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina ha acollit recentment una altra inèdita presentació de la Revista de Festes, una publicació que per segon any consecutiu veu la llum sense que se celebren els Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Mártir.

L’acte va estar conduït per Graciela Llorens i Javi Sanz, tots dos membres de la Junta de Festes, i el mateix va arrancar amb el lliurament dels premis als guanyadors del Concurs de Dibuix Infantil dedicat a les Festes contestanes. Seguidament es va produir el descobriment de la portada de la Revista, una peça que enguany ha creat el fotògraf Lucio Abad, amb el suport de la signatura ArtVisual Produccions, i que rendeix un especial homenatge a la Festa del municipi.

“Com és un any sense Festes no podia aportar cap fotografia d’aquestes. He fet una composició, concebuda com un símil cap a la situació de pandèmia que vivim, i en el qual faig l’ullet als negatius de les fotografies i a com aquests es converteixen en positius una vegada revelats. Aquests negatius, en el qual estan impreses cadascuna de les Filaes, donen forma al número de l’any 2021 i tot això s’engloba amb la partitura de Paquito El Chocolatero així com amb l’escut de la Junta de Festes; dos autèntics símbols de Cocentaina”, va explicar l’autor.

Send this to a friend