L’última setmana d’agost es vacunarà a l’alumnat de Batxillerat i FP

A principis d'agost es tancarà l'inici de vacunació dels alumnes d'educació secundària

L'última setmana d'agost
Cua per a la vacunació en el complex Eduardo Latorre. ARXIU

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, s’han reunit per a abordar la vacunació i les mesures contra el coronavirus en l’àmbit educatiu de cara a l’inici del pròxim curs escolar. En aquest sentit, Barceló ha anunciat que «la vacunació als menors de 18 i 17 anys, és a dir, els alumnes de Batxillerat i de Formació Professional, començarà l’última setmana d’agost en els centres de vacunació».

Així mateix, ha afegit que «des de Sanitat estem agilitant i anticipant el procés de vacunació. A més, aquest procés s’agilitarà més gràcies al compromís adquirit amb el Ministeri de Sanitat d’incrementar l’enviament de dosi a la Comunitat Valenciana per a compensar les vacunes als desplaçats i el dèficit de dosi provocat pel repartiment de vacunes realitzat en funció de l’edat, un fet que ha perjudicat la Comunitat».

D’altra banda, durant el mes d’agost, i una vegada es conega la xifra de dosi de vacunes, es programarà la vacunació dels alumnes de l’etapa de l’ESO, que es corresponen amb els trams d’edat de 12 a 16 anys. En aquest sentit, segons ha explicat el conseller d’Educació, Vicent Marzà «els equips de les dues conselleries s’han citat a una nova reunió que tindrà lloc el pròxim 6 d’agost per a, una vegada es dispose de més detalls sobre les previsions d’enviaments i dosis disponibles, tancar els aspectes relacionats amb la vacunació de l’alumnat d’Educació Secundària».

Send this to a friend