L’Unión Alcoyana FS, campió de grup

Passa a lluitar per pujar a Segona B

Celebració del gol de Ximo en la primera part enfront de la Vila (Xavi Terol)

L’Unión Alcoyana FS va culminar la seua esplèndida primera fase de la lliga rubricant el primer lloc de grup que li permetrà a partir de la setmana que ve lluitar per ascendir a Segona B. Els de Javi Silvestre, no obstant això, no van poder alçar-se amb la victòria i sumar dos punts més de cara a la segona fase.

Van empatar a un amb La Vila en partit ajornat. Va ser un duel dominat de principi a fi pels celestes, que van gaudir d’ocasions per a tots els gustos per a haver obtingut un ampli triomf.

No obstant això, la pilota no va voler entrar i a nou minuts del final va vindre el gol visitant després d’una contra de la Vila i el marcador ja no es va moure malgrat la insistència celest.

Aquest gol en el tram final vi a equilibrar el punt aconseguit per Ximo en el minut 14 després d’una bona acció per banda de Pablo Sanz.

Els de Javi Silvestre ho van intentar de totes les manera ampliar aqueix avantatge però el gol no va voler pujar al marcador. Amb el punt aconseguit, l’Unión Alcoyana FS passa a la segona fase amb 25 punts. Li acompanyarà el Calp i entre Castalla, La Vila i La Nucia es jugaran les dues places que queden per adjudicar.

En l’altre grup va acabar la lliga i ja estan les quatre places decidides. S’han classificat Irefrank Elche i Horadada, tots dos passen amb 34 punts, el tercer lloc ha sigut per a Nueva Elda B amb 28 punts i quart Horadada amb 22.

La Federació vol que es complisquen els terminis i no hi haurà treva en la competició, per la qual cosa per a la setmana vinent hi haurà calendari de la segona fase per a començar el cap de setmana.

L’Unión Alcoyana FS no tornarà a jugar amb els equips del seu grup i s’enfrontarà als del B. Els 25 punts amb els quals accedeixen a la segona fase són un desavantatge respecte als 34 que sumen Irefrank Elche i Horadada.

Només els dos primers disputaran el play-off d’ascens a Segona B enfront dels dos primers classificats del grup murcià. “Sabem que ho tenim difícil però som ambiciosos i mentre hi haja vida barallarem per l’ascens”, ha declarat el tècnic celeste Javi Silvestre.

El Ye Faky guanya el derbi
El Contestano Ye Faky, per part seua, ha aconseguit remuntar el vol i ha sumat 7 dels últims 9 punts que ha disputat. El dijous derrotava 3-1 a l’Ibi amb dos gols d’Alberto i un de Borja. Demà els rogets juguen en la pista del CDE Mejorada.