Lydia Sempere presenta el cotxe amb el qual debuta en el Nacional de turismes

La banyerense és tot un exemple de superació i abandera el projecte 'Pilotar en silenci'

Lydia Sempere presenta el coche con el que debuta en el Nacional de turismos

Molts vianants i conductors que caminaven o circulaven ahir per la Plaça d’Espanya es van sorprendre en veure aparcat un cotxe de competició en plena Bandeja. Era el Renault Megane RS amb el qual Lydia Sempere ha iniciat la seua participació en l’edició de 2021 del Campionat d’Espanya de Turismes.

La pilot de Banyeres és tot un exemple de superació i abandera el projecte ‘Pilotar en silenci’ amb el qual vol donar visibilitat al seu problema (és sorda de naixement i des dels 2 anys porta un implant coclear bilateral en l’oïda esquerra) i ser un exemple per a altres persones amb discapacitat.

A aquest projecte s’ha sumat l’asseguradora Unión Alcoyana com un dels patrocinadors del projecte. El seu director general, Enrique Jorge Rico, va estar acompanyant-li en tot moment, igual que l’alcalde Toni Francés i el regidor d’esports, Alberto Belda, també es van passar per la carpa preparada per a l’ocasió i interessar-se pel debut de Lydia Sempere en els circuits.

Enrique Jorge Rico va assegurar que «quan va vindre a nosaltres a presentar-nos el seu projecte, no vam poder negar-nos. Creiem que és un exemple com a persona i té moltes coses que dir i ensenyar-nos». El seu debut va ser recentment a Navarra on va disputar tres carreres, les tres primeres com a pilot del Campionat d’Espanya de Turismes.

Va ser sisena, novena i huitena, un debut que segons les seues paraules «va ser l’esperat». «Vaig tindre algun problema, però les sensacions van ser bones, però em vaig demostrar a la meua mateixa que no tinc ni límits ni por», va explicar *Lydia Sempere, que el 3 de juliol en Jarama haurà d’afrontar la següent cita del Nacional.

Send this to a friend